Vivid© Stuteri Hasselbo

Perustiedot


Virallinen nimi Vivid
Kutsumanimi: Diva
Sukupuoli: tamma
Rotu: Shetlanninponi
Väri/merkit: Rautiaankirjava tobiano
Säkäkorkeus: 102cm
Syntynyt/Ikä: 1.11.2009/9v.
(4 vuotta, 1.12.2009)
Koulutustaso: Ko: HeC Re: 50cm Irt: 60cm
Painotus: Este- ja näyttelyponi
Omistaja: Jazzumi VRL-09387
Rekisterinro.: VH13-017-0166

Luonne

Diva on hieno pikku poni, joka on täynnä elämäniloa ja jaksaa aina keksiä harmittomia jekkuja ihmisten päivään. Diva on myös hieman diiva... Neiti ei suostu astumaan kuralätäköihin ja ei tykkää kauheasti kun harjaan kosketaan, koska pelkää sen menevän sotkuun, tai no eihän hevonen niin tietenkään ajattele, mutta siten sen voi mieltää.

Hoitaessa Diva on muuten oikein kiltti ja nauttii puunauksesta, mutta jekkuja se saattaa ruveta keksimään jos harjaus kestää kauan sen mielestä. Ensimmäinen mitä se kokeilee on, onko karsinan ovi auki ja jos se on se esittää lähtevänsä karkuun, mutta heti kun hoitaja huomaa se pysähtyy, eli se tekee vain kiusaa. Jos taas harjalaatikko on karsinassa se rupeaa napsimaan sieltä harjoja ja viskelee ne ympäri karsinaa... Taluttaessa Diva sipsuttaa kiltisti perässä kuin pikku koira, siis aika iso koira.

Ratsastaessa Diva on aina tosi virkeä ja haluaisi mennä aina täysillä mentiin sitten mitä askellajia tahansa: aina täysillä, ellei ratsastaja sitten ole hoitanut hommaansa oikein ja ole skarppina selässä koko ajan. Divalle täytyy myös keksiä koko ajan tekemistä, ettei se rupea ratsastaessakin kujeilemaan, yleinen on se että jos se huomaa ratsastajan "nukkuvan" se pukittaa pienesti, niin ettei hyvä tasapainoiset ainakaan putoa, ellei tosissaan nuku...
Diva rakastaa esteitä ja tekee aina parhaansa, esteet ovat myös siksi sen mieleen kun silloin yleisesti saa mennä lujempaa ajan voittamiseksi. Kouluakin Diva osaa todella hyvin, mutta kun se vaatii siltä hiljaista ja hallittua menoa, se ei tunnu Divalle ominaiselta. Kyllä se silti yrittää koulukiemuroitakin tosissaan mennä.
Maastossa Diva saattaa virkistyä joskus turhankin paljon ja voi yrittää lähteä laukassa varsinkin viemään, puree kuolainta ja laukkaa sitten kenties kuinka kauan ellei ratsastaja saa sitä taas hallintaansa. Eihän siinä muuten mitään, kunhan ratsastaja pysyy selässä ja Diva tien päällä eikä metsässä...

Sukulaiset

i. Jette's Ingeborg ii. Bayard Acke iii. Augustine
iie. Persephone
ie. Kiahan Minnihiiri iei. Mörrimöykky
iee. Agramora De Dora
e. Saga Fame Winter ei. Royal Choice eii. tuntematon
eie. tuntematon
ee. Kippelin Rosabelle eei. tuntematon
eee. tuntematonJälkeläiset

Astutuspvm. Syntymäpvm. Varsan isä Varsan nimi
1.1.2010 12.1.2010 Did My Time Shet-o, Dybbuk III
3.2.2010 9.2.2010 Invisible Touch Shet-o, The Vengeance

Kilpailukalenteri

Kisapäivä Paikka Jaos/Luokka Sijoitus
00.00.0000 Talli jaos/luokka 0/0


Desing: © Pilvimarja / hhaidh


a SIM game horse / Virtuaalihevonen